Mitt namn är Ellinor Forsman och jag är född våren -94. Min stora passion i livet är fotografering och jag har fotograferat sedan 2008.

Det började med att familjens gamla kamera gick sönder, så vi fick köpa en ny. Pappa åkte iväg och kommer hem med en systemkamera. Jätteonödiga pengar tyckte jag, men efter min första bild så var jag kär i kameran och ångrade det jag tänkt. Shit vilka bilder! Hösten 2010 började jag gymnasiet, utbildningen var självklar - Medieprogrammet inriktning fotografisk bild! Där lärde jag mig mycket och fick prova på att fota analogt och framkalla mina filmer i ett labb, allt helt från grunden!

Efter några månader så gick min (ja, kameran blev min med tiden) kära kamera sönder våren 2011. Så där var jag, pluggade fotografisk bild utan kamera. Toppen! Jag gick länge och längtade efter en ny kamera och suktade väldigt mycket på diverse hemsidor. Julen 2011, fick jag ett STORT paket tejpat till max. Anar ingenting och öppnar paketet. I paketet låg kameran jag så länge velat ha. Canon EOS 7D! JÄKLAR vilken häftig känsla det var! Kameran lever än idag (trots alla bilder jag tagit) och jag hoppas att den fortsätter leverera grymma bilder...

Det jag fotar till 80% är hundar. Hundar som springer, tränar, tävlar, sover, äter och leker. Vi har tre stycken Nova Scotia Duck Tolling Retriever (tollare), Ozzy, Kenzo och Lazer, i familjen som min mamma tävlar och tränar mycket med, främst jakt. Så där har det blivit väldigt mycket fotograferande. Mina bilder har blivit publicerade på framsidan av rastidningen Tollaren två gånger och har även varit med flertalet gånger inne i tidningen, samt varit publicerade i Tollarklubbens Rasbok.

Har du några frågor så är det bara att höra av dig! Kika under fliken Kontakt.